Verschillende spelmodes van CSGO

Classic, Arms Race en Demolition 

Wanneer je CSGO gaat spelen, heb je de keuze uit verschillende spelmodes. Dit zijn er in totaal vijf. De meest gespeelde modus is de Classic Casual of Competitive modus. Dit is de klassieke modus waarin je zowel bom missies als gijzelingsmissies kunt doen. Het doel van het spel is het uitschakelen van je tegenstanders en de bom te planten of onschadelijk te maken, afhankelijk van het team waarin je speelt. De tweede modus is Arms Race. Hierin gaat het vooral om het uitschakelen van je tegenstanders. Wanneer je iemand twee keer neerschiet of een keer dood steekt, dan word je beloond met een wapen. Je moet met alle wapens iemand vermoorden om te winnen. De derde speelmodus is de Demolition modus. Schakel je een tegenstander uit, dan krijg je een wapen uit een set wapens die voorgeprogrammeerd zijn.

Deathmatch en Workshop

De gemakkelijkste modus van CSGO is de Deathmatch modus. Hierin is het doel je tegenstanders uit te schakelen. Elke keer als je iemand uitschakelt, krijg je hiervoor punten. Het aantal punten is afhankelijk van het wapen dat je gebruikt. Degene met de meeste punten aan het einde van de ronde is de winnaar. De vijfde en laatste modus is Workshop. Hierin kun je je eigen mappen kiezen om in te spelen. Deze mappen kun je downloaden via de Steam community.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *