CSGO communities

Op internet zijn er ook een aantal CSGO communities te vinden. Dit is een soort forum waarop CSGO spelers terecht kunnen voor nieuws, vragen, discussies, foto’s en video’s. De meeste spelers melden zich aan bij een community om mensen te leren kennen, zich aan te sluiten bij spelgroepen en te kunnen chatten met andere spelers. Daarnaast kun je ook spel items ruilen of anderen een item cadeau doen. Spelers van alle apparaten kunnen terecht op deze communities, of ze csgo nou via de computer of via de spelcomputer spelen.

CSGO markets

Naast communities zijn er ook CSGO markets, waar spelers gemakkelijk CSGO items kunnen kopen en verkopen. Dit zijn voornamelijk allerlei soorten wapens, maar ook bijvoorbeeld muziek. Door jouw items aan de marketplace te verkopen, ontvang je ‘exchange coins’. Deze coins kun je dan weer gebruiken om nieuwe items te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *