CSGO skins

Achter CSGO gaat een hele skins industrie schuil. Skins zijn een soort ‘jasje’ voor de wapens die gebruikt worden in CSGO. Skins zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende designs en zorgen ervoor dat je wapen er beter uitziet. Skins hebben niks te maken met de kwaliteit van je spel. De reden dat spelers deze skins kopen, heeft meer te maken met aanzien. Het geeft hen een beter gevoel om te spelen met een wapen met een mooie skin dan met het standaard wapen. Om deze reden worden er steeds nieuwe skins ontworpen door CSGO ontwikkelaars.

De “wear value” van skins

Iedere skin heeft een bepaalde “wear value”. Deze waarde geeft aan hoe de skin eruit komt te zien in het spel. Deze wear value blijft altijd gelijk en hangt dus niet af van hoe vaak deze gebruikt is. De verschillende wear values zijn: factory new, minimal wear, field-tested, well-worn en battle-scarred. Welke wear value je neemt, is afhankelijk van je eigen voorkeur. Zo houden sommige spelers ervan om een skin te hebben die er gloednieuw uitziet en willen anderen liever een skin die eruit ziet alsof deze al de nodige gevechten doorstaan heeft.

De prijzen van skins

In het wereldje van skins gaat veel geld om. Skins kun je op verschillende CSGO marketplaces kopen en verkopen. De prijzen van deze skins kunnen aardig oplopen, zo zijn er bijvoorbeeld skins van meer dan 500 euro te koop. Er zijn ook skins verkrijgbaar voor meer redelijke prijzen. Het is verstandig om de skin die je wilt kopen een tijdje in de gaten te houden. De prijzen van skins kunnen in korte tijd namelijk erg variëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *