De goktactiek

CSGO bettingĀ is niet simpel. Door vroeg in te zetten, is er een grotere kans dat je een extremere gok kan plaatsen, maar daarmee verlies je wel de mogelijkheid om op latere veranderingen in te spelen. Gelukkig worden de opstellingen en wedstrijden van CS:GO niet ver van te voren gepubliceerd en is dit nu nog niet een groot probleem. Als de populariteit groeit zal dit echter eerder en eerder gebeuren, waardoor je het tijdstip van je gok goed moet timen.

Hoe kun je CSGO bettingĀ winstgevend maken?

De beste manier om je voordeel te doen door te gokken op CS:GO is door zo veel mogelijk te leren van het spel. Helaas is er op dit moment niemand die een goede en betrouwbare analyse kan bieden van het spel. Maar iedereen die hier veel tijd in steekt, kan uiteindelijk een groot geldbedrag winnen. Je kan je op verschillende manieren voorbereiden.

Zelf spelen

De beste manier om te leren hoe het spel werkt is door het zelf te spelen, al is het maar kort. Ook kan je via Vulcun kleine weddenschapjes plaatsen op fantasie spellen. Zo kan je gemakkelijk leren over de spelers, ben je niet veel geld kwijt en kan je ook gebruik maken van de goede statistieken die Vulcun bijhoudt over de spelers.

Bekijk alles

Je kan via Twitch of YouTube kijken hoe professionele spelers te werk gaan. Ook TheWarOwl is een goed kanaal om dit te doen, hier kan je veel CS:GO gerelateerde inhoud vinden zowel als voorspellingen en analyses. Behalve dit kan je ook toernooien bekijken. Het rooster van de toernooien en de resultaten uit het verleden kan je vinden op liquipedia.com.

Wat is de beste methode?

De beste manier om je voor te bereiden op CSGO betting is door uitzendingen te kijken op YouTube. Hier kan je ook commentaar horen van de professionele spelers zelf. Deze mensen kennen de andere spelers als geen ander en door naar hun commentaar te luisteren kunnen ze je een boel leren over nieuwe spelers, de teams, de toernooien, de voordelen van een bepaalde map en de zwakke plekken van een team.